Nederland


Oppervlakte: 41.526 km²
Inwoners: 16,5 miljoen

Noordwijk


De Carlton

menu
Foto toevoegen
Link toevoegen

De Carlton (Campings)

Kraaierslaan 13

2204 AN, Noordwijk | Campings in Noordwijk

0252 372783

http://www.campingcarlton.nl/

Tussen de veelzijdige bossen van het Hollands Duin en de grootste bloementuin van Nederland (De Bollenstreek) ligt camping De Carlton.

De bossen, met veel variatie, natuurbehoud en recreatie vormen een natuurlijke grens met het prachtig duingebied waarin schitterende wandelpaden gelegen zijn. De duinen vloeien glooiend over in de brede zandstranden en eenmaal daar beland is de sprankelende Noordzee dè blikvanger.
En dit alles op vijf minuten van De Carlton (ca. 2 km.).
Landinwaarts liggen de bloembollenvelden die - zeker in het voorjaar - iedere vakantie in geur en kleur zullen doen slagen. Absoluut hoogtepunt is het hierin centraal gelegen bloemenpark "de Keukenhof", een uniek aangelegde tuin met een enorme variatie aan bloemen en planten.
De Carlton staat dus garant voor heel wat landelijk comfort.

Op wat grotere afstand liggen typisch West-Nederlandse dorpen als Hillegom, Voorhout en Warmond. Direct gelegen aan een uitgestrekt merengebied zijn deze plaatsen zonder meer een bezoekje waard. Maar ook de steden Amsterdam, Haarlem, Leiden en Den Haag bevinden zich op een afstand van nog geen uur van De Carlton.

Foto's De Carlton

Helaas, er zijn geen foto's van De Carlton!
U kunt hieronder zelf een foto toevoegen.
Heeft u een foto van De Carlton?
Zoek een foto:
Naam:
E-mail:
Titel van de foto:
Beschrijving van de foto:
Neem de beveiligingscode over:
captcha

Recensies De Carlton

Peter en Miranda van Bruchem schreef: Gerard en José, wij willen jullie bedanken voor een prettig verblijf bij jullie op de camping. De camping plekken zijn ruim de toiletten en de douches schoon ( worden regel matig schoongemaakt per dag) en de prijzen zeer aantrekkelijk en natuurlijk is voor jullie niets te veel. Wij komen al 10 jaar gemiddeld 2 à 3 weken op de camping en voor ons is het elk jaar weer thuis komen. Bedankt voor de service en de gastvrijheid die jullie iedereen geven. SUPER , SUPER, groeten Peter en Miranda

Schrijf over De Carlton

Schrijf een recensie!

Alle meningen, wetenswaardigheden en recensies worden op prijs gesteld.

Wees eerlijk, maar blijf beleefd!

Naam:
E-mailadres:
Recensie:
Neem de beveiligingscoded over:
captcha
© reizen123.nl 2002-2017