Camping L’Etournerie

(Mareuil sur Lay Dissais, Frankrijk)

menu
   Link toevoegen

Camping L’Etournerie (Campings)

Camping L’Etournerie (Campings)

4 L'Etournerie

85320, Mareuil sur Lay Dissais | Campings in Mareuil sur Lay Dissais

+33 (0)2 51 28.77.68

https://www.letournerie.nl/

Een camping waar u kunt genieten van rust, ruimte en natuur in het heerlijke klimaat van de Zuidelijke Vendée dichtbij (32 km) de Atlantische kust.
L’Etournerie is een mini-camping met 5 plaatsen en kleinschalige verhuuraccommodatie in West Frankrijk, de mooie heuvelachtige Zuidelijke Vendée. Op slechts 300 meter ligt een mooi meer en in een half uurtje rijden bent u aan de prachtige stranden.
Tevens verhuren ze een compleet ingerichte vouwwagen en een houten blokhut. Maison Passerose, onze vakantiewoning, is het hele jaar te huur en geschikt voor maximaal 4 personen.

Foto's Camping L’Etournerie

Helaas, er zijn geen foto's van Camping L’Etournerie!
Heb je een foto van Camping L’Etournerie?
Selecteer een eigen foto:
Naam:
E-mail:
Titel van de foto:
Beschrijving van de foto:
Neem de beveiligingscode over:
captcha

Recensies en beoordelingen Camping L’Etournerie

Elly m. schreef: Zelf werd ik mentaal en net niet fysiek aangevallen door beide, schreeuwende niet voor rede vatbare eigenaressen om beurt; 1x aan receptie 1x in t midden van de aanwezige 7campeer plekken omdat ik een 1meter lang lijntje had gespannen uit t zicht op een lege plek met een keukenhanddoekje (ivm wind) die zij in de vuilbak hadden gegooid. Wij zijn eerder vertrokken op locatie net als 2 van de andere gasten die week.(alleen wisten wij toen nog niet waarom)Net iets te veel streng gecontroleerde regeltjes dan gastvrijheid op vakantiebestemming toelaat om het netjes te zeggen.

Prachtige rustige plek omringd door natuurschoon en toegankelijk meer.(=wandeling rondom)
Herten spotten met verre kijker!

Op 4km (langst 2 kanten fietsbaar);
Mooi dorpje met grote supermark en 3 goede bakkers.
In restaurant dorpskern voor 13€ goede 3gangen keuze menu tussen 12 en 13u30 waar alle locals komen. Of tegenover parking;verse kebab of ander hoofdgerecht +frisdrank voor 7€

Goede infomappen voor alles; ondanks dat frankrijk niet echt een fietsland is.
Op camping ook ontbijt en tafeltje dek je avondmaal op je plek aan eerlijke prijzen(dag ervoor boeken).

Douches fijn zelf te stellen.
Zwembad 21 graden, aangenaam.
30min +_ van de zee en (andere richting)van 2 locaties met winkel complexen.

Lang nagedacht over de feedback; maar soms moet je eerlijk zijn..en hoe zeer dat je het dan probeert in possitief daglicht te zetten...de eigenares R. is gewoon niet beleefd.

Er zijn op dagelijkse basis dingen voorgevallen die je je vijand niet toewenst, bij meerdere nette gasten tot razernij toe.
vb; engels koppel hoogopgeleid was te laat buiten de tent voor t bestelde ontbijt omdat ze op eerste dag de tijd nog op hun eigen tijdzone hadden staan deze werden met de grond gelijk gemaakt.
Gaste werd meerdere keren belaagd een huisje te hebben besmeurd en erin geweest te zijn na hun schoonmaak.
Man van andere gast vroeg vriendelijk bij aankomst waar de winkel was; werd afgeblaft dat dit reeds met zijn vrouw gecommuniceerd was per mail en dat ze dit niet weer zou herhalen daar begon ze niet aan, aan die onzin?
Onze hond zijn lijn was losgeschoten toen de haan op 1meter van hem stond; wij er achteraan zodat er niet kon gebeuren, dit mag uiteraard niet gebeuren maar dit werd ons persoonlijk nagedragen?
De regels verandere in FR. Waardoor wij gasten een doc. Moesten hebben op eer verklaar...dit kwam ze ons alleen wel uitgebreid vertellen.toen 1van de gasten in paniek vroeg; zou u ons dat dan aub tegen betaling dan wel kunnen printen was het antwoord; dit is niet mijn probleem daar moeten jullie zelf voor zorgen.
Uit het niets; zware gesprekken over overtuigingen en politieke standpunten enz waar je een dag van moest bijkomen.
Enz...


Wifi camping;
Verwaarloosbaar op sommige plekken en met watss app en downloud beperking

Mooie locatie die vraagt om door iemand met liefde en communicatie vaardigheden; te worden overgenomen.

Schrijf over Camping L’Etournerie

Schrijf een recensie en verdien een reispunt!