Camping Het Wieskamp

(Winterswijk, Nederland)

menu
   Link toevoegen

Camping Het Wieskamp (Campings)

Camping Het Wieskamp (Campings)

Kobstederweg 13

7113 AA, Winterswijk | Campings in Winterswijk

0543 514612

https://www.wieskamp.nl/

In de Gelderse Achterhoek, aan de Duitse grens, vindt u Camping Het Wieskamp. Een park wat alles biedt voor een zorgeloos verblijf: vriendelijke mensen, moderne voorzieningen en een prachtige ligging in het mooie Winterswijkse landschap.

Op het Wieskamp en in haar directe omgeving kunt u al uw wensen vervullen: fietsen, wandelen, tennissen, zwemmen, gezellig winkelen in Winterswijk of in de nabij gelegen eeuwenoude Duitse stadjes. Er is altijd wat te doen. En de gastvrije omgeving zorgt ervoor dat u zich direct thuis zal voelen, want bij ons heerst een gezellige, ongedwongen atmosfeer. Het terrein is ruim opgezet met schaduwrijke bomen, heggen en verzorgde wegen.

Het Wieskamp is het gehele jaar door geopend. Ons café en ons restaurant blijven ook buiten het seizoen open. Het gehele jaar door worden er activiteiten georganiseerd (zie ook ons activiteiten jaarprogramma). Zo kunt u de voorzieningen van het Wieskamp het hele jaar door optimaal benutten.

Foto's Camping Het Wieskamp

onze dochter voor de camping bij jullie mooie bord aan de ene kant whitney en aan de andere kant romy
onze dochters bij de ingang (© angela morell)

Heb je een foto van Camping Het Wieskamp?
Selecteer een eigen foto:
Naam:
E-mail:
Titel van de foto:
Beschrijving van de foto:
Neem de beveiligingscode over:
captcha

Recensies en beoordelingen Camping Het Wieskamp

angela morell schreef: heb afgelopen weekend mijn 40 tigste verjaar gevierd op jullie camping in een stacaravan, in een woord geweldig kan niet anders zeggen, een weekend om nooit te vergeten voor zowel voor mijn man en mij en onze dochters en ja ik kom zeker terug heb al mijn moeder folders gegeven, en bedankt voor de goede ontvangst en alle informatie geweldig

Schrijf over Camping Het Wieskamp

Schrijf een recensie en verdien een reispunt!